O nas

Predstavljamo novost, spletni portal o futsalu na katerem boste dobili VSE informacije o futsalu na enem mestu. Namenjen je vsem akterjem na področju futsala in nogometa – klubom, trenerjem, igralcem, učiteljem športne vzgoje, otrokom - skratka vsem, ki želijo podrobneje spoznati futsal. Igranje futsala nam daje osnovo za igranje nogometa. Na spletnem portalu boste zagotovo našli nekaj zase. Oblikovali smo pestro ponudbo za vse:

Futsal portal Peros smo razvili v podjetju FPP športno trenerstvo s.p.. Spletna stran je namenjena futsal in nogometnim klubom ter trenerjem v pomoč pri organizaciji in izboljšanju treningov, svetovanju pri oblikovanju treningov in posredovanju informacij na področju futsala (t.i. dvoranski nogomet, mali nogomet).
FPP s.p. smo majhno, športno naravnano in učinkovito podjetje, ki pokriva s svojim znanjem o futsalu širok spekter akterjev. Z bogatimi izkušnjami na področju treniranja in poučevanju futsala smo partner, ki mu lahko zaupate razvoj vaše futsal ekipe.
Podjetje FPP s.p. je bilo ustanovljeno leta 2014 z namenom, da futsal in nogometnimi klubom ter trenerjem zagotovi svetovanje in pomoč pri razvoju futsala in nogometa. V relativno kratkem času se je podjetje uspelo prebiti v vrh futsala s svojimi novostmi, ki jih zagotavlja na področju futsala. Razvoju botrujejo visoka stopnja zanesljivosti, poznavanje najnovejših pristopov učenja futsala in ljudje, ki tvorijo Futsal portal PEROS.

funny baby boy toddler playing with soccer ball isolated on white background