Kaj so piškotki?

Piškotek je majhna datoteka, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Sam piškotek ne vsebuje informacij vendar se na vaš računalniku shrani majhna tekstovna datoteka, ki vsebuje življenjsko dobo piškotka, ime strežnika (oz. ime domene) in generirano unikatno število. O naslednjem obisku istega spletnega mesta spletna stran preveri in pridobi vsebino piškota. Spletna stran prepozna uporabnika in na podlagi informacij izboljša uporabniško izkušnjo.

Piškotki so pomembni za delovanje spletnih stran in z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet, omogočajo napredno oglaševanje, ob ponovnem obisku se ni potrebno ponovno prijavljati v spletno stran, itd.

Seznam piškotkov na futsalprogram-peros.com

Ime piškotka Namen Čas trajanja Izvor
PHPSESSID hranjenje seje uporabnika do konca seje brskalnika futsalprogram-peros.com
_ga statistika ogledov spletne strani 2 leti futsalprogram-peros.com
viewed_cookie_policy hranjenje nastavitev vtičnika za piškotke 1 leto futsalprogram-peros.com
wordpress_test_cookie hranjenje nastavitev vtičnika za piškotke do konca seje brskalnika futsalprogram-peros.com
comment_author hranjenje nastavitev komentatorja 348 dni futsalprogram-peros.com
comment_author_email hranjenje nastavitev komentatorja 348 dni futsalprogram-peros.com

Z uporabo spletne strani Futsalprogram-peros.com se strinjate, da so piškotki nameščeni na vaš računalnik. V nasprotnem primeru stran zapustite in piškotke odstranite iz vašega računalnika. Preberite navodila kako odstraniti piškotke tukaj.